ulkoporealtaamme pähkinänkuoressa

Olemme koonneet tähän tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee
tietää ulkoporealtaistamme.

yhdeksi kappaleeksi valettu pohjalevy

Pohjalevy on valettu ABS:sta yhdeksi kappaleeksi ja se on muodoltaan maljamainen. Maljan reunat muodostavat sulun, joka estää kosteutta ja hyönteisiä pääsemästä altaan rakenteisiin. Koko pohjalevyn pinta on eristetty termisellä heijastuskalvolla.

eristys

Porealtaamme on eristetty, jotta ne sopisivat pohjoismaisille markkinoille. Ulkoporealtaan paneelivuorauksessa on terminen heijastuskalvo, joka pitää lämmön altaan sisäpuolella. Myös ulkoporealtaan pohjalevyssä on terminen heijastuskalvo. Joissakin malleissamme on kolminkertainen eristys, joka tarkoittaa ylimmääräistä kerrosta termistä heijastuskalvoa koko ammeen ympäri.

kehikko luonnonmateriaalia

Kehikko on valmistettu puusta, joka on luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Kehikko on pintakäsitelty. Lisätietoa saat tutustumalla hoito-ohjeisiin.

paneelivuoraus WPC-komposiittimateriaalia

Paneelivuoraus on valmistettu säänkestävästä komposiittimateriaalista. Se muistuttaa puuta ja on helppo pitää puhtaana.

runko kestävää saniteettiakryyliä

Porealtaidemme runko on valettu 7,3 mm paksulla saniteettiakryylillä.

kiertovesipumppu

Porealtaidemme kiertovesipumpun tehtävänä on kierrättää vettä niin, että suodatus toimii ja veden lämpötila pysyy tasaisena ja toivottuna. Pumpun kulutus on 180 W ja se on energiatehokas ja ympäristöystävällinen.

sisältää lämpökannen

Kansi valikoidaan ilmastosta riippuen ja meiltä löytyy kaksi eri vaihtoehtoa. Standardi termokantemme on paksuudeltaan 11 cm ja sopii miedompaan ilmastoon. Kylmempään ja vaativampaan ilmastoon suosittelemme paksumpaa talvikantta. Ostaessasi ulkoporeammeen kuuluu termokansi mukaan, valitse joko standardi kansi tai paksumpi talvikansi.

alhaiset käyttökustannukset

Ulkoporealtaamme kuluttavat keskimäärin vain 265 kWh/kuukausi.

porealtaasi puhdistaminen

Käytämme porealtaissamme otsonaattoria, joka hajottaa epäpuhtauksia ja bakteereja. Tämä yhdessä säännöllisen SpaCare-puhdistuksen kanssa takaa, että käytettävissäsi on hygieeninen ja hyvin hoidettu poreallas ympäri vuoden.

valoterapia rentoutumiseen

Ulkoporealtaidemme pohjassa on LED-valaistus. Vikenja Djursholm-malleissamme on kaksi lamppua pohjassa ja LED-valaistus vesilinjassa. Voit päättää itse, haluatko tasaisen värisävyn vai vaihtuvat värit.

helppo huoltaa

Porealtaissamme on eristys porealtaan paneelivuorauksessa ja pohjalevyssä. Siksi kaikkiin osiin on helppo päästä käsiksi ruuvatessasi paneelivuorauksen irti, kun on aika huoltaa ulkoporealtaasi.

oston jälkeen

Voit olla aina turvallisin mielin, kun valitset Westerbergsin ulkoporealtaan. Voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen koska tahansa, jos sinulla on kysyttävää, ja koko maan kattava huoltoverkostomme on valmiina auttamaan, mikäli ulkoporealtaassasi ilmenee ongelmia. Muista käyttää aina valtuutettua sähköasentajaa ja LVI-asentajaa!

takuu

Myönnämme ulkoporealtaillemme 3 vuoden takuun.