näin hoidat westerbergs-tuotteitasi parhaiten

Olemme koonneet tähän vinkkejä menetelmistä ja Westerbergsin tuotteista kylpyhuoneen pintojen puhdistukseen ja
hoitoon. Niiden avulla pidennät tuotteitten käyttöikää helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

porekylpy

Toimenpiteissä on huomioitava hieman normaalista poikkeavia asioita, muun muassa siksi, että veden lämpötila on korkea ja vettä suodatetaan koko ajan uudelleenkäyttöä varten. Kylpyveteen annostellaan yksinkertaisesti puhdistustabletteja ennen kylpyä ja sen jälkeen. pH-arvo tarkastetaan säännöllisesti. Oikea pH-arvo on tärkeä kemikaalien toimivuuden vuoksi. Suodatin on pestävä kerran viikossa. Ja neljä kertaa vuodessa vesi on vaihdettava kokonaan, mikäli poreallasta käytetään 1 – 3 viikossa. Käy suihkussa aina ennen porealtaaseen menoa.

Voit helposti hankkia meidän kemiaali-ja puhdistustuotteet meidän jälleenmyyjiltä.
Katso meidän täydellinen porekylpyjen hoitoohje.

poreammeet ja kylpyammeet

Poreammeet on valmistettu kestävästä saniteettiakryylistä, jonka puhdistaminen ja korjaaminen on helppoa. Amme puhdistetaan normaalisiivouksessa tavallisella puhdistusaineella, jossa ei ole hankaavia tai syövyttäviä aineita. Tarkoitukseen sopii erinomaisesti Westerbergsin Cleansing Cream -puhdistusaine. Westerbergsin korjaussarjalla korjaat helposti akryyliammeeseen syntyneet vauriot. Poreammeen käyttöikä pidentyy, kun puhdistat sen usein. Kaikki Westerbergsin järjestelmät ovat itsetyhjentyviä. Putket ja letkut tyhjentyvät automaattisesti jokaisen käytön jälkeen. Neljästä kuuteen kertaan vuodessa amme on puhdist ttava perusteellisesti Pipecleaner-puhdistusaineella, jotta putkistoon mahdollisesti syntyneet kerrostumat ja jäämät saadaan poistettua.

Voit helposti hankkia meidän puhdistustuotteet meidän jälleenmyyjiltä.
Katso meidän täydellinen poreammeiden hoitoohje puhdistusta varten

kylpyhuonekalusteet

Jotta kaluste pysyisi hyvässä kunnossa pitkään, on tärkeää pitää siitä huolta. Kalusteemme on valmistettu materiaalista, joka kestää hyvin kosteutta, mutta jota ei silti tulisi altistaa runsaalle vedelle. Kuivaa aina kalusteelle joutunut vesi pois. Westerbergs kalusteet on helpoin puhdistaa liinalla, joka on kostutettu vedellä ja mahdollisesti vähäisellä määrällä tavallista ympäristöystävällistä puhdistusainetta. Vältä puhdistusaineita ja tuotteita, jotka sisältävät hankaavia aineita, happoja, ammoniakkia, asetonia tai muita kemikaaleja (tällaisia aineita ovat esimerkiksi hankausjauheet, hiuslakat, hiusvärit, valkaisuaineet, karvanpoistoaineet sekä kynsilakanpoistoaineet). Mikäli kalusteelle roiskuu jotakin edellä mainituista aineista, roiske on poistettava välittömästi vaurioiden estämiseksi. Käsittele teräviä esineitä varovasti kalusteiden lähellä, sillä ne voivat vahingoittaa kalusteiden pintakerrosta.

posliinialtaat

Käytä päivittäiseen puhdistukseen kosteaa liinaa ja tarvittaessa puhdistusainetta. Vältä teräsvillaa ja voimakkaita puhdistusaineita. Värjäytymät lähtevät etikka- ja viinihapolla. Älä altista pesuallasta voimakkaille lämpötilavaihteluille.

lasialtaat

Pesuallas puhdistetaan lasille tarkoitetulla puhdistusaineella. Kalkkikerrostumien ehkäisemiseksi pesuallas voidaan käsitellä lasinsuojausaineella, esimerkiksi Clean & Shine. Älä käytä hankaavia esineitä tai aineita, sillä ne voivat ajan mittaa vahingoittaa altaan pintaa. Varo myös pesualtaan pohjaa, ettei pesualtaalle sen värin antava maalipinta vahingoitu.  Pohjassa olevat vauriot saattavat näkyä lasin läpi. Kiinnitä huomiota pesualtaan käsittelyyn ennen sen asennusta. Estä vauriot käyttämällä pehmeää alustaa. Älä altista pesuallasta, ja erityisesti sen kulmia, voimakkaille iskuille. Kulmiin kohdistuvat iskut voivat aiheuttaa lasissa jännityksiä, jotka halkaisevat lasin jonkin ajan kuluttua iskusta. Älä altista pesuallasta suurille ja nopeille lämpötilavaihteluille. Pesuallasta ei saa altistaa vedelle, jonka lämpötila on yli 60 °C.

massiivitammiset pöytätasot

Massiivitammi on luonnonmateriaali, jonka ulkonäön ja vastustuskyvyn säilyttäminen vaatii hoitoa. Hyvin hoidettu taso vanhenee kauniisti. Taso käsitellään valmistuksessa Danish Oil -tyyppisellä öljyllä, joka on tehty Tung-puuöljystä. Öljy suojaa tasoa kosteudelta ja lialta, mutta sitä tulee lisätä muutaman kerran vuodessa ja silloin, kun pinta alkaa tuntua kuivalta. Käsittele silloin taso Danish Oil -öljyllä tai muulla puukalusteille tarkoitetulla öljyllä (saatavana rakennustarvikeliikkeistä). Noudata valitsemasi öljyn ohjeita. Käytä tarvittaessa pehmeää hiomapalaa. Kuivaa tasolle roiskunut vesi heti äläkä käytä voimakkaita puhdistusaineita Jos tasoon tulee tahra tai naarmu, voit hioa sen ja käsitellä öljyllä. 

silestone-pöytätasot

Silestone on kivimateriaali, joka sisältää 94 % kvartsia, minkä ansiosta materiaali on kova ja kestävä. Taso on täysin yhtenäinen eikä siinä ole saumoja. Silestone on ei-huokoinen pinta, mikä tekee siitä kestävän öljyjen, meikkien ja muiden jokapäiväisten tuotteiden aiheuttamia tahroja vastaan. Vältä kuitenkin tason altistamista asetonille, sillä se voi jättää tahroja. Älä laita kuumia tuotteita suoraan levyn päälle koska korkea lämpö voi aiheutta vaurion pinnalle. Päivittäiseen puhdistukseen käytetään mietoa puhdistusainetta. Älä käytä hankaavia sieniä tai aineita. Älä käytä voimakkaita kemikaaleja, valkaisuaineita, klooripohjaisia tuotteita jne. Tasossa on kevyesti kuvioitu mattapinta, mikä antaa pehmeän vaikutelman. Tasoa ei saa kiillottaa. Älä altista tasoa iskuille, jotka voivat irrottaa siitä säleitä.

suihkut

Suihkuovien ja -seinien suuret pinnat ovat sileät eikä listoissa ole uria, jotta niiden puhdistaminen olisi mahdollisimman
helppoa. Värjäytymät voidaan poistaa sitruuna- tai viinihapolla – huuhtele pinnat hyvin lopuksi. Kalkkitahrat
lähtevät 50 asteiseksi lämmitetyllä etikalla: hiero tahraa, anna vaikuttaa ja huuhtele hyvin. Toista tarvittaessa. Puhdistuksen helpottamiseksi kuviolasien sisäpinta on sileä. Kalkkikerrostumien syntyminen suihkun
sisäseiniin voidaan ehkäistä myös kuivaamalla ne kumilastalla tai liinalla jokaisen käytön jälkeen. Älä koskaan puhdista
suihkun ovia/seiniä hankaavilla puhdistusaineilla.

 

Turvallisuus tieto Westerbergs puhdistusaineille