westerbergs

westerbergs inspiraatiota

Tänne olemme keränneet inspiraatiota kylpyhuoneesesi josta voit havaita eri tyylejä ja kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuoneessa täytyy viihtyä. Sen vuoksi pyrimme kehittämään tuoteitamme jatkuvasti uusilla käytännöillä jotka antaa sinulle mielyttävämpiä  kokemuksia, tässä näet muutamat näistä.

westerbergs afton<strong\>

westerbergs afton

Afton kalusteessa on ajattoman tyylipuhtaat linjat. Sileä pinta ja reuna antaa kalusteelle kevyen ja modernin tunteen. Kätevät ratkaisut talletukselle, aidot materiallit ja laadukkaat yksityiskohdat tekvät kalusteesta ajattoman.

Kestäviä materiaalivalintoja kylpyhuoneellesi

kestäviä materiaalivalintoja kylpyhuoneellesi

Kalusteemme valmistetaan pitävästä ja huolella valituista materiaaleista. Tammikalusteemme ja yksityiskohdat ammesta ovat aitoa puuta. Kaikki vetimet ovat metallia ja valaisimet LED:ejä. Periaatteessa tulee kalusteden kestää päivittäistä käyttöä vuodesta toiseen.

etuosa sivuille ulottuva<strong\>

etuosa sivuille ulottuva

Sileät etuosat anatavat modernin tunteen. Afton/Gryning on valmistetu kosteusvarmistetusta latulevystä sekä lakatusta MDF levystä jotta kosteus ei tartu siihen. 

 westerbergs afton 800 musta

afton 800 musta

Allaskaappi Afton sisältää kaksi tilavaa täysin ulosvedettäviä laatikoita jotka avautuu puschtoiminnalla. Yksi irroitettava laatikon sisus tammesta sisältyy. Peilissä on sisäänrakenettu LED- valaistus joka valaisee ympäri peilin pintaa, kohti seinää ja läpi peilin huurretun alueen. Käsien pesuallas on nokimustaa lasia jossa on kauniit tasot.

westergbergs afton 1000 valkoinen

afton 1000 valkoinen

Allaskaappi Afton sisältää kaksi tilavaa täysin ulosvedettäviä laatikoita Tvättställsskåpet Afton med två fullutdrags lådor, och en löstagbar lådinsats i ek som medföljer. Tässä olemme valinneet vahvistaa nykyaikaisen vaikutuksen pitkällä suoralla kädensijalla. Peilikaapissa on käytännölliset molemminpuolin peiliovet ja sisäänasennettu suurennuslasi. Ylä ja ala LED- valaistus pehmeällä ja kauniilla loisteella. Kaapissa on piiloitettu 230 V pistorasia. Korkeakaappi on 40 cm leveä ja tilava. Etuosat voi asentaa oikealle tai vasemmalle että soveltuu oikein  sinun kylpyhuoneeseen.

afton tvättställ i svart glas.

ylellinen käsienpesuallas

Tyylikäs upotettu käsienpesuallas mustaa lasia ja kauniit tasot.

Afton tvättställ i porslin.

tyylikkäät linjat

Allas on pehmeästi pyöristetty joka vahvistaa täydellistä vaikutelmaa.

Westerbergs_gryning_600_musta

gryning 600 musta himmeä

Kalusto kuvaa kaunista materiaalivalintaa ja koristeelliset yksityiskohdat vahvistaa modernin klassisen tyylin. Voit valita ilmeen oman maun mukaan. Valitse alas upotetun posliinialtaan tai vapaasti asennettavan altaan välillä. Vapaasti asennettava allas joka asennetaan tasolevyn päälle, tukeva tammilevyn tai kuten tässä, kaunis tasolevy kivimateriaalista Silestone.

Westerbergs_gryning 1000, valkoinen

gryning 1000, valkoinen

Valitse mieleinen, sopiva yläosa, joko siro pyöreätai neliskulmainen peili, tai peilikaappi. Laatikkoon voit valita jonkin vetimistä. Tilava korkea kaappi jossa on siirrettävät lasihyllyt. Valmiikisi koottu.Käännettävät ovet voi asettaa oikealle tai vasemmalle avautuvaksi.

pesuvati stråla

italialaista käsityötä

Tämä kaunis italialainen vati huokuu käsityön pienimpiä yksityiskohtia. Valitut raakamateriaalit ja taitavat kädet muotoilevat ainutlaatuisen, ohutreunaisen tuotteen. Matta pinta takaa pitkän kestävyyden.

kätevät kotelot

kätevät kotelot

Irroitettava lokerointi tammipuusta sisältyy ja sopii sekä ylä- että alalaatikkoon. Mainio meikille ja koruille.

salt kylpyammeet

kolme pituutta

Amme jonka muotoilu on jännittävä ja jonka muoto tekee ammeesta tilavan. Vähän leveämpi, syvempi ja kolmen eri kokoisena.

strand kylpyammeet

fiksu kylpyamme

Tukeva valumarmori amme joka asetetaan seinän viereen. Ammeen laitaa voi käyttää tavaratilana. Valumarmorissa on kaunis pinta ja pitää veden lämpöisenä kauan.

calm badkarkylpyammeet

pehmeät muodot

Ainutlaatuinen amme jolla on miellyttävän pehmeät muodot. Måns Broman joka on suunnitellut Calm ammeen on luonut kauniin ammeen jossa kaltevat reunat ovat tasapainossa tunteen ja ergonomian kanssa.

diamond kylpyammeet

rohkeat vastakohdat

Jännittävä, uudenaikainen kylpyamme jonka Måns Broman on suunnitellut. Diamond-ammeen fasettimuotoilu antaa kylpyhuoneellesi jännittäviä kontrasteja, luomalla tummemman ja vaaleammansävyisiä varjoja.

ellips kylpyammeet

ainutlaatuinen muoto

Nykyaikainen amme, suunnittelija Måns. Valmistettu aidosta valumarmorista, ohuet seinät ja silkinpehmeä matta pinta, valkoisessa ammeessa ja kirkas pinta jos valitset ammeen jossa on musta ulkopuoli.

westerbergs poreammeet

hyvinvointia sinun ehdoilla

Hyvinvointi sinun omilla ehdoillasi on lähempänä kuin arvaatkaan. Ehkä vain napin painautuksen päässä. Meillä voit laatia ammeen mielesi mukaan. Ammen muodon, hanojen sijainnin ja valaistuksen. Kukaan ei tiedä paremmin kuin sinä, mikä sinulle antaa hyvän olon.

 

westerbergs poreammeet

turvallinen valinta

Kylpyammetehtaamme sijaitsee Skenessa Länsi-Götanmaan sydämessä. Olemme suunnitelleet, kehittäneet ja valmistaneet hieronta-ammeita vuodesta 1981 alkaen. Ammeet ovat hiljaisia, tehokkaita ja muotokieleltään puhuttelevia. Niiden järjestelmä on sekä ympäristöystävällisempi että luotettavampi kuin markkinoiden vanhempien mallien. Ammeita suunnitellessa käytämme sekä
sydäntä että älyä