ulkoporealtaat

Vesi ja hieronta kuuluvat maailman vanhimpiin ja parhaimpiin elämyksiin. Ulkoporealtaan omistajana voit nauttia näistä elämyksistä aina kun haluat. Ajattele, millaista olisi nauttia lämpimästä porekylvystä patiolla tai puutarhan kätkössä silloinkin, kun lumihiutaleet leijuvat ilmassa tai hämärän laskeutuu maanpiirin päälle... Kuinka sielusi ja kehosi toipuu arjen kiireistä joko hiljaisuudessa tai perheen ja ystävien iloisessa seurassa.

westerbergs alkuperäinen ruotsalainen

Westerbergs on ollut markkinoilla yli 35 vuotta. Siksi tunnemme kylpyammeet ja poresuihkulaitteet. Sekä sisällä että ulkona. Tämän kokemuksen pohjalta olemme luoneet ulkoporealtaat, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Ne soveltuvat pihalle, patiolle tai kauas villiintyneen puutarhan kätköihin. Ne tarjoavat lämpöä ja virkistävää vesihierontaa. Ne tarjoavat mahdollisuuden yhteiseen rentoutumiseen, jutusteluun, elämän suurten kysymysten pohtimiseen tai vain unelmointiin silmät suljettuna ja mieli avoinna.

katso video tästä

katso mallimme

Ulkoporeallasvalikoimamme koostuu neljästä mallista, joista kolme on kulmikasta ja yksi pyöreä. Parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi jokainen allas sisältää tarkoin harkittuja toimintoja, jotka perustuvat uusimpaan tekniikkaan.

katso mallimme täältä

lisävarusteet

Ulkoporealtaissamme on se varustelu ja ne hierontatoiminnot, jotka ulkoporealtaissa mielestämme kuuluisi olla. Valitse tarvitsemasi lisävarusteet, jotta voit käyttää poreallastasi usein.

katso lisätarvikkeet täältä

porealtaan kunnossapito

Ulkoporeammeiden ylläpitoon ja puhdistamiseen liittyy joitakin erityisvaatimuksia, osittain siksi, että veden lämpötila on korkea ja vesi suodatetaan ja käytetään uudelleen useita kertoja. Annostele vedenhoitotabletit ennen kylpemistä ja sen jälkeen. Tarkista veden pH-arvo säännöllisin väliajoin. Oikea pH-arvo on tärkeää altaan käytölle. Pese suodatin kerran kuukaudessa. Kylpyvesi tulee vaihtaa kahdesta neljään kertaa vuodessa mikäli allasta käytetään säännöllisesti, yhdestä kolmeen kertaa viikossa. Käy suihkussa aina ennen kylpemistä.

katso koko hoito-ohje täältä >

ennen hankintaa

Westerbergsin ulkoporealtaiden esivalmistelutyöt ja asennus ovat yksinkertaisia.

lue lisää

ulkoporealtaamme pähkinänkuoressa

Olemme koonneet tähän tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää ulkoporealtaistamme.

lue lisää

tarkoin valittuja materiaaleja

Olemme valinneet tarkasti materiaalit ulkoporeammeisiimme. Altaan runko on valmistettu paksusta saniteettiakryylistä. Altaan rungon ja paneelivuorauksen sekä pohjalevyyn asennettu terminen haijastuskalvo pitää veden lämpimänä pitkään.

runko

Ulkoporealtaidemme runko on valettu 7,3 mm paksulla saniteettiakryylillä. Allasrungoissamme on kaksi väriä. Vakiomallinen runko on marmoroitu valkoinen. Voit kuitenkin myös valita mustan meleeratun tilaustuotteena med en leveranstid på 9-12 veckor.

paneeli

Ulkoporealtaissamme on harmaa paneelivuoraus, joka on valmistettu säänkestävästä komposiittimateriaalista. Se muistuttaa puuta ja sen pinta on helppohoitoinen.

lämpökansi

Kansi on tärkeä seikka alhaisen energiankulutuksen kannalta. Vakiomallisen kantemme paksuus on 11 cm ja se koteloi lämmön talteen. Kansi on helppo kiinnittää altaaseen, jolloin se pysyy vakaasti paikallaan. Sisältyy ulkoporealtaan toimitukseen.

kiertovesipumppu

Kiertovesipumpun tehtävänä on kierrättää vettä niin, että suodatus toimii ja veden lämpötila pysyy tasaisena ja toivottuna tai ei jäädy talvella. Pumppu on hiljainen, energiatehokas ja sen kulutus on vain 180W. Maailman johtavalta Balboalta.

tehokas eristys

Ulos asennettavissa porealtaissa eristys on erittäin tärkeä asia, jolla voidaan alentaa altaan käyttökustannuksia merkittävästi. Westerbergsin ulkoporealtaat on eristetty termisellä heijastuskalvolla, joka on paneelivuorauksessa sekä pohjalevyssä. Ratkaisu jättää altaan rungon ja eristeen välille ilmaa, joka vähentää lämpöhukkaa samalla tavalla kuin termosastioissa.

vesihieronta ohjauspaneeli ja ohjausjärjestelmä

Porealtaan toimintoja ohjataan helposti ohjausjärjestelmän ja kosketuspaneelin avulla. Niiden valmistaja on amerikkalainen alan johtava yritys Balboa. Kaikkia toimintoja – kuten hierontaa, lämmitystä ja valoja – säädetään ohjauspaneelin avulla.

ohjauspaneeli ja ohjausjärjestelmä

Ohjauspaneeli kertoo myös, tarvitseeko poreallas huoltoa tai puhdistusta, sillä ohjausjärjestelmässä on automaattinen analysointitoiminto, joka havaitsee poikkeavan toiminnan. Jos pumppuun tulee vika, järjestelmä ilmoittaa siitä ohjauspaneelissa.

valoterapia

Ulkoporealtaidemme pohjassa on LED-valaistus. Viken- ja Djursholm-malleissamme on myös LED-valaistus vesilinjassa. Voit päättää itse, haluatko tasaisen värisävyn vai vaihtuvat värit. Valoterapiamme sisältää useita värejä, joten valittavanasi on punainen, sininen, violetti, keltainen ja vihreä väri.

jets

Porealtaissamme on hieno muotoilu ja niitä suunnitellessa painopisteinä ovat olleet hyvä hieronta ja ergonomia. Hierontajärjestelmässä käytetään erikseen suunnattavia pyöriviä ja kiinteitä suuttimia, jotka voidaan myös sulkea yksitellen niin, että jokainen voi säätää vedenpaineen juuri sopivaksi.